"Change is the only constant"

Detta citat ovan sitter inristat på min kropp som en påminnelse om att förändring är det enda här i livet som faktiskt är konstant, gällande både bra och dåliga saker. Vilket väcker både en slags rädsla och tröst hos mig. Rädslan för att de fina ögonblicken snart kan vara förbi vilket gör att jag verkligen tar vara på dem och njuter något extremt. Jag berättar för mina nära och kära vad jag verkligen tycker om dem innan det är försent, för man vet aldrig när det kan vara.

Livet är dyrbart. Tröst i och med att jag vid depressioner och ångestattacker vet att detta är något övergående. Jag kommer inte må såhär i resten av mitt liv, även att detta mörker bara gör att jag kommer se ljuset så otroligt mycket starkare. "Utan mörker inget ljus"

Alfons Åbergs kloka farmor sa: för att kunna ha roligt måste man ha tråkigt ibland. Det är så otroligt sant! jag är idag glad för att jag är en person som kan känna så starkt. För det gör att mitt liv också är så extremt färgfullt och rikt. Ibland känns det som om jag levt tusen liv känslomässigt, och jag är glad för det. Skulle aldrig välja bort det.

Många i min omgivning tycker dock jag är smått galen ibland när jag kan börjar gråta åt den vackra utsikten över Siljan i Dalarna, eller åt den otroliga vackra arkitekturen som Peterskyrkan i Rom har, eller att en orkidé kan få mig att tappa andan över dess skönhet, mitt rum är fullt av blommor. Men jag väljer att tro att de bara är avundsjuka.

Håkan Hellström säger: Man måste dö några gånger innan man kan leva. Jag ser det som att varje gång jag "dör" inombords och blir tvungen till en förändring kommer jag bara närmare det liv jag vill leva. Ovanför min säng står ett citat som lyder: ”Jag har lärt mig av mina misstag, jag funderar på att göra ett par till.”

Gå nu ut i livet med högt huvud och en löjligt stor tro på dig själv och gör vafan precis vad du vill och inse att hela livet är en lektion i hur man ska leva, en lektion där resan är målet. För sanningen är den att det inte finns något kort och enkelt svar på den frågan.

Du ska aldrig lyssna på någon annans åsikter om hur du bör leva ditt liv. Kan dock rekommendera att lyssna på äldre med livserfarenhet. Det är ditt liv och du gör precis som du själv vill och jag tror på dig! Låt aldrig någon annan definiera dig, ta tillbaka kontrollen och definiera dig själv, "tänk inte utanför boxen, utan gör dig av med hela jävla boxen!"

Anonym