Allt i mitt liv är bra - utom en enda sak

Jag är en tjej på 12 år som mår bra, väldigt bra.

Allting i mitt liv är nog perfekt just nu, eller jag känner så i alla fall, har mina vänner, familj & allt är på plats.. förutom den sista pusselbiten.

Längtan efter en pojkvän, jag vill så gärna ha en pojkvän, just den killen ... den killen som jag tycker mycket om, den jag blir helt pirrig i kroppen vid, han får mig känna mig så speciell, det är en mycket speciell känsla när jag är bredvid honom.

Jag blir varm i hela kroppen, han sprider glädje och kärlek, och sättet han rör mig, sättet han pratar med mig, det var väldigt stelt i början men det släpper nu, nu är vi mer bekväma med varandra.

Jag hoppas det kan bli något mellan oss, för jag hoppas verkligen det, han är så fin, så speciell, helt underbart, men ... det är min bästaväns kompis.

Ändå så umgås vi alla 3, vi pratar på ett speciellt sätt till varandra, som bror och syster.

Men, jag vet inte om min bästavän kommer bli sur på mig om jag blir tillsammans med honom, jag vet inte ens om han vill bli tillsammans med mig (??) det är nu alla tankar börjar komma.. ''tänk så gillar han någon annan?''  ''tänk så gillar han inte mig?'' oroligheten kommer.

Jag vill ha någon att krama, någon att tycka om, att älska, någon som älskar mig tillbaka och ser mig som en speciell person, någon som kommer göra allt för få mig må bra, någon som kommer krama mig och säga, ''jag finns för dig'' när jag är ledsen, han.. den ''någon'' finns nog i den killen.

Jag har krav, han uppfyller dom flesta, men de känns ändå som han uppfyller alla, så speciellt ... så underbar är han.

Jag vill bara stå och krama honom hur länge som helst, bara pussa på honom och få höra hur mycket han älskar mig, och få säga hur fin han är, bara ligga och prata i timmar. Kunna vara med han utan att ha sex, sex är inte allt i ett förhållande, tillit, egentid, mysa, det är också en del i ett förhållande.

Att må bra, är det bästa som finns, mitt pussel är inte helt, har tappat den sista pusselbiten och den kommer inte komma tillbaka av sig själv, så jag måste leta upp den, och som säkert många andra lever jag efter citatet ''if it's meant to be, it's going to happen.''

Tanja