Om jag klarade att börja träna kan du!

Vi kan börja så här. I hela mitt liv så har jag varit den knubbiga lilla killen i klassen, som ingen gillade. Men för ungefär 1 år sedan så ändrades det här, läs vidare så ska jag berätta.

Som jag sa för 1 år sedan var vi i Thailand. På dom vita sandstränderna fanns det riktigt snygga tjejer, och då menar jag riktigt snygga. Men de la aldrig märke till mig hur mycket jag än stirrade. Efter några timmars förhoppningar på lite uppmärksamhet (utan några framsteg) så märkte jag, att de tittade bara på de killar som såg ut som upp och nervända pyramider.

Då tittade jag ner på min egen kropp och var inte riktigt nöjd med det jag såg. Så jag sa till mig själv att till sommaren ska jag ha magrutor (detta var på vintern). Min pappa tittade på mig med en blick som sa "visst det blir nog bra, första veckan klarar du säkert".

Sen när vi kom hem så började jag träna. Armhävningar, situps, rygglyft you name it jag gjorde varje övning man kunde. Jag gjorde allt det här till sommarens strålar tittade fram. När jag tittade ner på min kropp så hade magrutor börjat synas. Jag blev så jäkla glad. Allt jag vill säga är att kan jag kan du oavsett hur du ser ut.

Tänk bara på den knubbiga lilla killen i din klass han är kanske framtidens Arnold Schwarzenegger. Kan jag klara det kan du, bara tro på dig själv. "Can you dream it you can do it".

Can you dream it you can do it