Så vet du att en tjej gillar dig på Snapchat

Hej,

jag tänkte så här. Det står mycket om hur man vet om en tjej/kille gillar en om man typ går i samma skola. Men jag är inte intresserad av någon i min skola, jag är intresserad av en kille jag snapar med som går i en annan skola.

Jag tänkte därför det kan va bra om man får några tecken på om en kille är intresserad av en på snapchat, (socialamedier). Den killen jag skriver med är ett år äldre än mig och jag vet inte alls hur han tänker eller om han är intresserad. Men iaf här är några tecken på om en tjej är intresserad av dig på sc.

1. Frågar en del, men inte för mycket man vill ju inte verka för på eller att killen ska märka att man gillar honom.

2. Vissa gör detta alltså att fråga hur du mår, men även om de inte gör det så kanske hon undrar bara att hon inte vill fråga det då det visar att man tänkt på killen. Hon vågar bara inte, eller så tänker hon kanske inte så bara.

3. "Råkade skicka fel", nej det gör vi bara för att säga saker som skulle vara konstiga att fråga eller något, men vi skriver så för att se killens reaktion och se vad han svarar. Detta är egentligen en klassiker så den vet ni nog redan, men aja.

4. Detta vet jag inte så mycket om själv, så bryr jag mig inte så mycket om det, smileys. Jag skickar det bara när jag känner för det, men det betyder ingenting. Vet dock inte hur andra tjejer känner med smileys.

Det är väl det jag kommer på just nu, men det vore kul om en kille skulle göra en sånhär om socialamedier så jag kan tyda snaparna jag får av killen jag är intresserad av.

Tjej, 15 år