Jag gillade hans A-F på ask

Allt började med att jag gillade hans A-F på ask. Just innan det här jag nu ska berätta så mådde jag ändå hyfsat bra. Efter att ha förlorat det bästa i mitt liv, min allra bästa vän.

Men iallafall så var jag inne på ask och såg en kille som såg intressant ut. Han såg ju inte bra ut men han värkande intressant så jag gillade en av hans A-f. Och efter ett tag så svarade jag va ett A jag blev självklart glad, strax därefter så frågade han om min kik sedan min snap.

Vi hade snackat i ungefär 1 månad sen så fick han mitt nummer. Och vi snackade i telefon varje dag. Efter ungefär 3 månader så blev han "tsm" med en superfin tjej som jag inte kände då men som jag nu har fått lära känna. Men hon gillade inte honom för han var ett manipulativt jävla as mot henne men efter två, tre månader efter att hon hade bett honom dra åt helvete så blev vi tsm.

Men när vi träffades så tafsade han mycket på mig. Men jag sa att han skulle sluta men han lyssnade inte på mig så han fortsatte så med att tafsa men efter ett tag så gick det för långt, han hade sex med mig och det tog jag. Men när han fick min lillebror att gråta så fick han stryk så jag tryckte upp honom mot väggen och frågade vad hans problem var. Självklart så vågade han antagligen inte göra något så jag släppte honom.

Men jag mådde så dåligt över allt han gjorde mot mig och min familj. Men hade jag inte träffat honom hade jag inte träffat honom så hade jag alltid mina 2 bästa vänner Emma och Benjamin och det är dom jag vänder mig till när jag behöver råd.

Anonym