Jag blev kränkt på Facebook

Jag är tjej på 16 år som just nu är riktigt glad över att börja gymnasiet. Anledningen till att jag är det är att på min gamla skola var det någon som inte tyckte om mig av någon anledning.

Just då hade jag det ganska jobbigt för övrigt med, jag har nämligen ätstörningar och jag hade minskat mycket i vikt. Det började komma upp rykten om att jag hade anorexi och det gjorde ju inte saken bättre.

En kväll när jag skulle kolla min Facebook såg jag att jag hade fått ett mail. Jag gick ju självklart in och kollade det. Men jag kunde inte läsa klart det ens. Jag började gråta och såg inte bokstäverna. Först några dagar senare kunde jag läsa det. Det stod bl a att jag bara sökte uppmärksamhet och att jag tvingade mig själv att inte äta bara för att jag ville att folk skulle tycka synd om mig. Vilket inte alls stämde! Jag höll det länge för mig själv och ville inte berätta för någon om det. Jag gick på en väldigt liten skola och lärarna såg på mig att det var något, så de ville prata med mig. Jag tänkte att det kanske blev bättre om jag berättade om det. Därför gjorde jag det. Och det kändes mycket bättre! De ville även att jag skulle berätta för rektorn, vilket jag gjorde. Och efter det började jag må bättre. Men när jag började gymnasiet blev det ännu bättre för då slapp jag ju denna personen.

Alltså gör man bäst i att prata med någon för man mår mycket bättre efter det.

Anonym