Han snackar med så många andra

Typiskt tonåringar, de hittar en kille på internet och faller för den ... Men detta är något helt annat. Ja, jag hittade en kille på nätet men har aldrig känt mig såhär. Det började men en kompis. Hon tog in en kille och vi 3 pratade. Vi snackade så sjukt mycket och det var hur roligt som helst.

Min kompis sa att hon gillade honom och det förstod jag, han var lika gammal som vi, underbar, gullig, snygg, sportar osv. Helt plötsligt fick jag ett meddelande från han där det stod att han gillar mig.

Problemet var att vi bor 3-4 timmar ifrån varandra. Vi var på G och bestämde oss för att träffas när jag kommer till hans stad och han till min. Jag hade ont i magen, åt inte, sov inte. Inget. Det låter överdrivet, jag vet. Jag blir aldrig såhär kär...

Efter den dagen hörde han inte av sig. Hans X vill ha tillbaka honom. "Bli ihop med henne innan jag blir sårad", tänkte jag. I alla fall så sa jag att vi kunde vara vänner och han höll med. Jag blev deppad, kanske också för jag bråkade med min vän om honom.

Kvällen därpå pratade alla vi 3. Sen sa han att han bråkade med sin vän och var lite ledsen. Vi börja flirta. Sen gick allt så fort...vi bestämde en massa, pratade om våra privatliv - vi blev till och med ihop (!!!)

Han vill inte göra det offentligt tror jag, inte jag heller. Skulle faktist skämmas lite för vi känner inte varandra så bra. Men jag är oroad för han är fotbollskille och folk faller för honom, han snackar med så många tjejer att jag känner mig svag. Jag pratar också med många killar, men jag kan sluta när han säger till, men han verkar inte bry sig (han blev ganska sur när jag sa att min vän hade sexig röst hihi).

Jag vill släppa honom, orkar inte må så dåligt men kan inte. Älskar honom men han krossar mitt hjärta hela tiden. Jag tror många tjejer & killar kommer känna igen det här. För denna känslan kommer minst en gång i livet.

Anonym