Förhållande på distans

I oktober 2012 såg jag honom för första gången. Det var verkligen kärlek vid första ögonkastet. Jag satt inne på chatroulett tillsammans med min kompis och letade efter snygga killar att fördriva tiden med. Jag råkade klicka förbi den snygga killen. Vi kan kalla han J. Jag blev helt ifrån mig, jag var tvungen att hitta honom igen! Tillslut hittade jag honom. Jag var lite blyg av mig så jag skrev i stället för att prata. Han valde att prata istället för skriva. Det var första gången vi träffades.

Vi skrev till varandra lite från och till. Från oktober till början av februari 2013. I februari började vi både skriva och prata oavbrutet. Mina känslor började blossa upp för J men saken var den att han bodde 70 mil ifrån mig... Vi fortsatte och snacka varje dag konstant, i telefonen, på skype, sms. Till slut kom vi in på samtalet om att träffas i verkligheten. Det blev av, J åkte till mig på påsklovet och skulle stanna en vecka. Olyckligtvis var han tvungen att följa med mig till skolan. Men man för göra det bästa av situationen. Han fick ju träffa alla mina vänner.

``2 minuter innan hans tåg kommer, shiit! Vad ska jag göra??´´
Ut ur tåget kom den finaste människa jag skådat. Jag höll på och smälta. Jag springer lite smått fram till han och kramar om honom. Jag kommer aldrig glömma det. Vi står där inne i tunneln och kramar om varande. Vi båda skakar för lycka och för att vi är nervösa. Tillslut kollar vi in i varandras ögon och kysser varandra. MAGI !!!

På väg hem i bilen känner jag hans blickar hur han kollar på mig. Jag blev lite generad. Det var ganska tyst och pirrigt. Vi stannade till och åt pizza och sedan skulle mamma och pappa in för att handla lite. Vi bestämde oss för att stanna kvar och direkt när dom gått ut ur bilen flög vi på varandra. Vi började strula, tafsa och smeka varandra. Alla känslor var förstärkta. Plötsligt öppnas bildörren och mamma frågar efter en femma till kundvagnen. Där var den stunden över.

Hela veckan hemma hos mig bara flög förbi. När man har kul försvinner tiden. Vi kunde inte låta bli varandra. Kyssar, smek, strulande, tafsande hela tiden! Vi båda var verkligen nyfikna och intresserade av varandra. J och jag hade pratat om distansförhållande och samlag innan han kom ner till mig och det var nästan en självklarhet när han väl var här. Vi kunde inte släppa taget från varandra en sekund! Den tredje dagen fyllde jag år, det var då vi blev tillsammans. Samma kväll hade vi även samlag för första gången tillsammans.

Jag stod framför spegeln och sminkade mig. Han satt vid datorn inne på Facebook. Plötsligt gick han in och visar mig att han vill ändra förhållandestatusen. Det kom så plötsligt, men självklart var det jag ville. Det pirrade till i magen. Nu var det officiellt. Vi var ett par! Pojkvän & Flickvän.

Nu har det snart gått ett år sen vi såg varandra på chatroulett för första gången. Vi har snart varit tillsammans i ett halvår och jag kan inte bli lyckligare. Vi träffas varje lov. Det är väldigt jobbigt i vissa perioder. Men det är det i ett vanligt förhållande också. Jag tror man uppskattar sin tid med sin partner mer när man har ett distansförhållande. Man saknar saker som andra inte ens tänker på, t.ex. borsta tänderna tillsammans eller att bara kyssa varandra.

Det finns ju risker att träffa någon via nätet men det finns det även i allmänheten. Kanske var det ödet, kanske var det inte? 

Anper

» Kärlek på nätet