De är som mina systrar

Det var en helt vanlig dag i mitt liv. Jag tryckte upp klockan på mobilen. 06.45. Sakta masade jag mig upp ur sängen. Tänk om jag kunde ana allt vad som skulle hända samma dag. Mitt liv skulle bli ett nytt liv!

Jag loggade in på Kik och såg ett nytt meddeland från en tjej som jag snackat lite med i gruppchatter.

Det stod nånting i stil med:

"Hej,vad gör du?"

I vilket fall som helst började vi snacka. Inte långt efter började vi snacka om konstiga saker. Någon timme senare hade båda liknande ord om hur vi kände för varandra. Då var inte allt så fullt seriöst.

Efter några dagar kom vi allt närmare varandra, hon och jag och en till tjej. Vi chattade varje dag på kik. En dag bestämde vi oss för att prata på skype. Trots att jag aldrig hade snackat med dem tidigare, var de precis som jag tänkt mig. De var som om jag lärt känna dem så bra, att jag till och med visste hur deras röster skulle låta.

Där började allt. Det vi hade var seriöst. De är inte som några andra, de är inte som någon tidigare BFF, dem är som mina systrar!

Än idag kallar vi oss systrar. På alla sätt har de alltid stöttat mig, och jag dom. Men sen finns de ett problem...vi bråkar ibland. De är då man känner att man är på sin lägsta punkt i livet, man känner attan inte orkar mer. Och det är så! Jag skulle aldrig klara mig utan dom. När vi bråkar känns det som om hela jag ska gå sönder. Men jag fortsätter alltid kämpa, för den kärleken oss emellan. Allt som jag en dag hittade ... Och som förändrade mitt liv!!

Efter detta har jag träffat en av tjejerna IRL. Vi har haft kul och de dagarna är oförglömliga dagar i mitt liv, ja de allra bästa!

Nu har jag en dröm kvar och de är att träffa den andra tjejen. Men hon bor också långt bort.

Snart är det sommarlov, och då är jag fri! Då kan jag äntligen träffa de 2 människor som är de enda jag kan lita på. Mina systrar!

Såpbubblekungen