Bra kompis på nätet!

Jag tänkte skriva lite om en kompis jag har träffat. Han är 16, jag är 14 år. Han bor i Österrike, jag i Sverige. Han är med i en orkester och spelar ca fyra olika sorters instrument, jag går på enkla piano-lektioner i skolan.

Vi träffades på Omegle - på internet! Vi gav varandras användarnamn till Kik och har pratat nästan varje dag i flera månader! Vi är jättebra kompisar, den killen bevisade för mig att inte alla killar på internet är idioter och perversa typer. Han är verkligen schysst :D

Vi skriver på engelska till varandra och han hjälper mig med skolan ibland. Vi har pratat om personliga saker, problem i vardagen m.m och jag känner verkligen att jag kan lita på honom. Jag har inga planer på att träffa honom i verkligheten, men varför skulle jag göra det?

Jag gillar honom som han är: långt borta, okänd, men ändå inte en främling. Vi vet båda hur vi ser ut, och vi vet båda att vi inte har några speciella känslor för varandra. Vi är helt enkelt två ganska olika personer som träffats på internet via slumpen och blivit kompisar. Internet kan faktiskt vara bra ibland :)

Glad tjej

Om saker som händer på nätet