Blev illa behandlad på nätet

Hej, jag är en tjej på 14 år och är heterosexuell, det vill säga gillar motsatta könet. En dag när jag kom hem skaffade jag hot or not och började skriva med olika killar från mitt land (Sverige).

Jag tyckte det var jättekul och tänkte hela tiden att jag lever bara en gång jag får göra vad jag vill, men dock inte skicka bilder på min kropp om jag verkligen inte är säker på vem det är. När jag sedan hade skrivit med den här killen i någon dag så fick jag bara mer och mer frågor att skicka bilder jag skickade typ 2-3 bilder och sedan sa jag bara nej och fortsatte som ingenting.

Sedan efter ett tag så började jag liksom tycka om det här med att han sa att jag var så underbar och att han gillade mig och jag hade så fin kropp, och för mig var det liksom jättestort eftersom ingen kille hade någonsin sagt det här förut. Men iallafall så skickade jag några bilder till och så.

Men så en kväll så skickade han att jag skulle skicka video när jag pullade och jag bara nej alltså det är för mycket och han bara okej då, men en bild på din framdel och jag hade redan börjat tänka på att det var lite fel, så jag sa nej. Då kom det han skrev " OM DU INTE SKICKAR BILDER/VIDEOS SÅ LÄGGER JAG UT DINA BILDER OCH TAGGAR DIG".

Jag blev så rädd att jag gick in på hot or not och tog bort precis allt jag gjorde min instagram privat och blockerade han. Nu är det cirka en och en halv månader sedan det hände och jag kan fortfarande känna att han står bredvid mig och den här arga rösten går om och om igen.

Jag mår fortfarande jävligt dåligt och kan ibland aldrig sova på nätterna. Jag ber er där ute lyssna inte på vad folk säger/skriver om du verkligen inte vet/känner dom och skicka verkligen inga bilder även fast du börjar gilla han/hon man vet aldrig vad som kommer. Jag gjorde ett misstag och jag kommer aldrig mer göra om det.