Trött på alla oskrivna regler

Hej på dig, du som läser det här! Jag definierar mig som queer och det kanske inte du tycker är vanligt, vet du varför? Jo, för alla normer som finns i hela jävla världen om hur man ska vara. Det är så himla onödigt, jag blir jättearg när folk säger "men du kan inte göra så" eller nåt om att jag inte kan klä mig som jag vill, för att jag är "tjej",  det är oskrivna regler om hur tjejer och killar ska vara, och det är så himla onödigt! Och jag tycker att man ska kunna älska vem man vill, för man blir inte kär i ett kön, man blir kär i en människa!
Det är så sjukt, att gay och sånt tydligen är fel i världen, i vissa världsdelar blir man mördad för det, och folk blir mobbade och kränkta om dom inte är som alla andra, eller värre, misshandlade. Varför ska det vara så? Jag är typ heterofob, men jag accepterar dom och kränker inte dom för att dom är hetero, men om nån kille är lite "tjejig" eller ser ful ut eller ser konstig ut, då är han en bögjävel och sånt, men det är okej för tjejer att klä sig som killar typ, även fast vissa blir mobbade. Och samhället säger att det är fritt att vara som man vill, visst? Men det är inte det, jag tycker att folk borde få undervisning om sånt här, om att man får vara som man vill, och vad bög och lebb och sånt är, eller är det fel? Kommer alla bli sjuka då? Nää, allt det är bara så jävla sjukt!!
Jag vet vad jag ska göra när jag blir stor, jag ska förändra världen, jag ska försöka, för ingen förtjänar att leva såhär, att vara förtryckt och mobbad, som jag själv har blivit ända sen jag gick på dagis.
Vill du veta vad du kan göra för att hjälpa världen? Jo, du kan sluta andvända ordet bög och sånt som skällsord, du kan börja acceptera att det är okej att vara vad man vill, så länge ingen är dum, och säga till när nån säger typ bögjävel, och försöka tänja lite på dom oskrivna reglerna hur man ska vara, för ju fler som gör det, ju bättre kommer det bli, få med dina vänner, gör en skillnad i världen!
Tack för att du läste det här, och jag är nog säker att nån bryr sig, men jag är inte säker på att nån kommer försöka, men ni kan bli nästa stjärna eller nåt sånt, du kan bli en förebild och ändra hela världen, kom ihåg det :)

Anonym