Nu är jag en stolt kille

Jag föddes i en tjejkropp, folk kallar mig tjej, gumman, hon, henne, folk ser mig som tjej. Men är jag tjej? Nej, jag är kille, har nog alltid varit det även fast jag inte förstått, inte riktigt tyckt om dom där "tjejiga" sakerna men ändå försökt vara så som folk ville att jag skulle vara, hade på mig klänningar, även fast jag grät inombords, låtsades att dockorna var roliga, men det är inte jag? Jag tyckte inte om det och tycker inte om det nu?

Jag ljög för mig själv i 13 år, 13 år... när jag var 13 så började jag tänka mer på vem jag var och jag googlade, jag sökte överallt, undrade om det var fel på mig? För jag var inte som dom andra tjejerna, tyckte inte om smink? Ville spy på dom där rosa klänningarna, ville hålla mig borta..

Jag kom inte fram till vad det var, för jag visste inte vad jag skulle söka på? "Jag är tjej men inte tjej" Nej det funkade inte, men nu, snart två år senare så sitter jag här som stolt kille på snart 15 år, mina föräldrar kanske inte förstår men jag jobbar på det, vill att dom ska acceptera mig, mina närmaste vänner förstår och stöttar mig, jag är på väg mot mitt mål, att få bli kallad han och honom av alla som känner mig, få vara jag.

Anonym