Jag kan ha hamnat i fel kropp

Hej hej!

Detta är inte någon speciell berättelse egentligen, jag kände bara att jag behövde skriva av mig lite.

Jag är en person på 16 år och har under flera månader känt mig väldigt förvirrad. Jag har funderat på om jag är en kille, eller en tjej. Ibland känns det som jag inte är något av det. Jag tror jag är genderfluid (skiftar vilket kön man känner sig som) eller agender (inget kön alls).

Det gick så pass långt att jag blev (och är fortfarande) extremt deprimerad. Jag började även störa mig på allt kvinnligt med mig (mina bröst osv) och började överväga att köpa helt nya, tuffare kläder (jag har alltid haft en söt och färgglad stil). Jag fick även mycket självmordstankar.

Jag berättade för min mamma för ungefär en vecka sen om hur jag mådde och sa att jag även ville byta namn till ett unisexnamn (som Sam, Kim, Alex osv.) Då blev hon chockad och sa: "Men du är ju min lilla flicka! Jag vill inte att du byter namn!"

Jag blev såklart upprörd. Jag vet att jag föddes med ett kvinnligt kön men jag känner att jag kanske hamnat i fel kropp. 

Vi fortsatte prata och efter ett tag sa hon att hon accepterade det.

När jag fyller 18 kommer jag antagligen byta namn till Jamie!

Jag vet inte om mina föräldrar verkligen är okej med det och jag känner mig fortfarande lite osäker.. kanske är det bara en fas?

Men en sak vill jag säga till alla er som känner er osäkra på ert kön osv, oroa er inte! Ni hittar rätt till slut! Låt inte folk få er att må dåligt! Det är ert liv och känner ni att ni t.ex föddes med fel kön så har ni rätt att göra något åt er!

En förvirrad person, 16 år