Jag blev uthängd på Instagram

Jag var kär i en tjej när jag gick i 5:an. När det var sommarlov 2016 blev vi ihop. Det höll ganska länge. Jag åkte utomlands i slutet av juli och när jag kom tillbaka till Sverige så var något fel. Jag kände det. Mitt crush betedde sig lite konstigt.

Sen gjorde hon slut i september samma år. Det värsta var att det var genom sms. Vi blev ihop igen i november och gjorde slut i december. Sedan gjorde hon slut igen genom sms. Dessutom hade hon snackat skit om mig bakom ryggen på mig, fast ändå fortsatte jag att vara kär.

I december blev vi ihop igen. Det höll till februari/mars detta året. Men sen bråkade vi en dag och jag blev bara så himla arg på henne att jag gjorde samma sak som hon hade gjort 2 ggr tidigare. Jag gjorde slut genom sms. Jag gjorde det på exakt samma sätt som hon gjorde.

Hon reagerade som om hon inte brydde sig ett skit men sen kollar jag hennes instagram och hon hade hängt ut mig över hela insta. Hon la ut en skärmdump av chatten och zoomade in på BARA det jag skrev när jag gjorde slut. Hon hade kommenterat "Världens sämsta pojkvän" med en massa fuck-you-emojisar.

Hon kunde inte ens stå för att hon hade gjort samma sak två gånger tidigare utan hon skyllde bara på mig. Ofc.

Även om folk började hata på mig o.s.v. så ångrar jag mig inte ett skit. När jag tänker efter hade hon behandlat mig som skit och så lekte hon offret. Hittills vet ingen sanningen utom jag och mina närmaste vänner, alla tror på hennes version och lögner. Men jag ångrar absolut inget.

13-årig kille