Så vet du att nån är kär i dig!

Jag har letat ganska mycket på Umo nu om det finns något inlägg som liknar detta men jag kan inte hitta något. Så jag tänker göra ett eget. Och det handlar om var som är vanliga tecken på att en tjej gillar en. (Jag skulle gärna villja att en kille gjorde ett inlägg om vad som är vanliga tecken på att killar gillar en...hehe...) så klart att alla tjejer gör ju inte detta men många, iallafall jag gör några av dem som står nedanför.

1: Är vänd mot dig, alltså hon står inte med ryggen mot dig.

2: hon kollar ofta på dig, men vågar inte gå fram och prata för att hon är rädd att göra bort sig.

3: hon beter sig annorlunda med dig än vad hon gör med andra (på ett snällt sätt!)

4: om du kommer fram och pratar med henne kanske hon säger lite random saker som: vad är din favoritfärg? Men tro inte att hon är konstig!

5: vissa undviker dig nästan och vissa försöker vara med dig hela tiden.

6: hon låter och skrattar mycket mera med sina kompisar för att få uppmärksamhet av dig. (Jag gör alltid det)

7: hon frågar: vilka läxor har vi tills imorgon? Bara för att få prata med dig ;)

8: om ni går i olika paralellklasser så kräver hon att ni ska ha åtminstone en lektion tillsammans! (Killen jag är kär i går i min paralellklass så jag vet hur det är!)

Jag tycker att det kan vara svårt att tolka killar och deras "jag är kär i dig" signaler... Så jag tänkte att killar ochså kanske tycker att det är svårt att tolka tjejer och det var därför jag skickade in detta till Umo. Detta var bara några av alla tecken tjejer visar, men hoppas det blev lite enklare nu iallafall ;))

Anonym