Nu undviker jag honom

Det var en period som jag kände mig väldigt utanför eftersom alla i min ålder höll antingen på med en person eller var i förhållande. Jag var lite ledsen eftersom det kändes som om att det inte var någon som riktigt gillade mig på det sättet.

En dag började jag skriva med en kille i min klass och vi höll på att skriva ett tag tills han erkände sina känslor för mig. Han vågade dock inte prata om sånt i skolan eller liknande. Han började fråga mig om bilder och jag var väldigt svag då så jag sa inte nej. Jag ville att han fortfarande skulle gilla mig så jag skickade några bilder på mig med bh på och då eskalerades våran relation till något helt annat. Det var bara när han var kåt då han ville prata med mig.

Ett tag bestämde jag mig för att jag inte gillade honom längre och slutade skriva till honom. Han frågade om vi skulle "prata" den kvällen och jag svarade kort med att jag skulle gå och lägga mig tidigt. Han hade tagit saker åt ett håll jag inte ville.

Bägge mina kompisar visste om våran relation och hans bästa kompis visste om det. Mina kompisar sa alltid till mig att han bara utnyttjade mig osv. Det var då allting mellan oss tog slut. Tills nyligen.

Han och jag pratade lite och kom fram till att vi skulle vara vänner eftersom vi båda delade bästa kompis och ville inte förstöra våran relation som kompisar. Han ville erkänna varför HAN slutade gilla mig och inte ville ta våran relation till nästa nivå, vilket var väldigt dumt. Sedan så erkänner han att han blivit kär i min bästa kompis och då blev det lite konstigt mellan  oss.

Jag fick även frågan om jag vart avundsjuk vilket gjorde mig väldigt sur, det kändes som att det var det som var meningen. Han hade gjort så innan också när vi hade en ganska stark relation, då hade han skadat mig mentalt vilket fick mig att tappa känslorna för honom.

Nu så har jag undvikit honom helt och hållet och slutat prata med killar alls. Han förstörde killarnas bild i mina ögon, det känns som att det inte finns någon hygglig kille alls längre.

Tjej, 15 år