Mitt ex sprider rykten

Jag känner mig ensam hela tiden, även när jag inte är det. Det tog för snart ett halvår sen slut med min kille och vi hade vart tillsammans i 2 år. I början kände jag mig nästan lite lättad, vi bråkade ganska mycket på slutet och när vi väl skiljdes åt så kändes det fridfullt mellan oss. Vi bråkade inte och vi visste båda två att det kanske skulle bli bäst såhär, vi var absolut inte osams men vi var inte heller vänner. 

I början hoppades jag på att det skulle lösa sig, han var liksom halva min värld och jag har alltid behövt honom där. Vi stöttade varandra och jag är en sån person som tar ganska mycket ansvar på mina axlar och när jag inte orkade bära allt själv så fanns han alltid där. Och så helt plötsligt så lämnades jag ensam med allt som tyngde ner mig.

Jag trodde att jag skulle komma över det ganska snabbt, visst var jag ledsen sådär som man är men efter nån månad brukar ju det släppa. Man träffar någon ny, eller fyller upp vardagen med annat man tycker är kul. Men så blev det inte för mig. Jag har haft ett ganska rikt socialt liv fram tills det här.

Det visade sig ganska fort att mitt ex hängde ihop med en av mina ''kompisar'' (ni vet såna där man sitter på bussen med och låtsas att man tycker om). Det gjorde jätteont för hon var allt jag inte var. Supersocial, en riktig partytjej med konstant glatt humör och 2000 följare på instagram. Sån är inte jag och jag började direkt jämföra mig med henne. Trots att alla andra ser mig som den ''mer lyckade'' (kan man ens säga så?) så kände jag mig dålig.

Dessa två började prata runt om mig och jag hörde det ena ryktet efter det andra. Allt ifrån hur dålig jag var i sängen till hur äcklig och ful jag var. Detta gjorde mig så fruktansvärt ledsen och jag hade ingenstans att ta vägen, ingen förstod eller orkade hjälpa mig bära allt som jag tyckte var tungt.

Och där är jag idag, jag trodde aldrig jag skulle bli den som satt och saknade någon som valt bort mig såhär mycket, men det gör jag. Jag saknar honom varje dag, jag saknar att ha någon att prata med, någon som älskar mig och som faktiskt bryr sig om vad jag gör eller hur jag mår. 

Så om du känner likadant, eller vart med om samma sak, du är inte ensam jag lovar. Även om det känns som du bär hela jorden på dina axlar <3

/Anonym