Jag var kär i mina lärare

Hej,

är en tjej på 14 års-åldern och som sagt jag gillar tjejer, ja nu vet ni det är lesbiskt. Men det är inget fel på det och man får älska vem man vill. Ingen ska behöva kommentera att du gillar en av samma kön.

Detta är min berättelse om att jag vart kär i två lärare, och hade skuldkänslor för det. Men var kär i båda och man kan aldrig hantera vem man blir kär i.

Den första vart jag kär i början av terminens start. Hon kan vi kalla M:). Hon tog hand om mig dag 1 och måste erkänna att hon var rätt söt och väldigt snäll. M berättade mycket om sig själv och så. Och började gilla henne lite extra mer.

Vi hade en bra elev och lärare relation. Ville att det skulle vara mer men liksom visste vilka konsekvenser det kunde få. Och hon var också gift så tänkte inte allt för många slutsatser om oss. Liksom så var jag också lite för ung för henne. Så var mest små kär i M. Älskade hennes kramar och ord som hon sa om mig.

Lite senare i terminen började en ny lärare som också var söt och väldigt snäll. Hon kan vi kalla S.

Först var jag faktiskt inte kär i henne men började gilla henne som en lärare. En dag så frågade hon om jag ville äta med henne i matsalen och svarade såklart ja.

Vi pratade om mycket och så kände jag att jag började bli små kär i henne också. satt och åt också med både M och S samtidigt.

Men har som sagt inga förväntningar och så. Men jobbigt att vara kär i två lärare samtidigt och så känns det konstigt. Men är stolt över mig själv att jag kom ut som lesbisk.

Ingen ska ge fula kommentarer för att du gillar samma kön. Du är precis som du är och du väljer vad du vill göra eller älska. Tro på er själva ni klarar allt.

 

Tjej, 14 år