Jag tänker inte komma ut

Jag är en tjej på 15 år och under hela mitt liv har jag haft en kille. Det började av att han var intresserad av mej, genom mina kompisars press bliv jag tillsammans med honom. 

Vi kysstes flera gånger men det kändes aldrig rätt och jag skulle ALDRIG vilja ha sex med honom.  Efter ett någon månad avslutade jag vårt förhållande. Jag var singel i 1,5 år när jag träffade en tjej. Den vackraste jag någonsin har sett.

Under hala min uppväxt har jag sett mej som hetero, jag har alltid trott att jag skulle gifta mej med en kille, och hade aldrig haft tankar på att bli tillsammans med en tjej.

Jag började prata med henne, långa nätter med FaceTime-samtal och flera SMS varje dag. Jag är kär i henne, det bästa är att hon älskar mej också. 

Jag känner inte att jag attraheras av killar och räknar mej själv som homosexuell, men jag tänker inte "komma ut". Min äldre bror har haft tjej innan och har en tjej nu, han kom aldrig ut som heterosexuell för våra föräldrar. Varför ska jag då komma ut?

Dagen jag blir tillsammans med världens finaste tjej kommer jag presentera henne för mina föräldrar som min flickvän. Inte mer med det. <3

Kärlekstjejen 15 år