Jag åt vaniljbullar och hånglade med bästa vännen

Jag växte upp i ett litet samhälle där det var mycket våld. Man blev retad för vad man än gjorde, och jag gjorde det värsta ...

Innan vi börjar historien skulle jag vilja berätta lite om mig själv. Jag är 13 år. Jag har en lillasyster en mamma och en pappa. Min bästa vän heter M och hon och jag har varit vänner sedan 3:an. Tillbaka till historien...

Jag hade insett att jag troligen inte var hetero. Jag gissade att jag var lesbisk. Det gick två månader och jag insåg att jag var kär i, ja M. Men jag visste att om någon fick reda på det (som inte var M) skulle jag bli retad för evigt. På Ms födelsedag gick vi in på hennes rum. Hon sa att hon hade en hemlighet. Hon sa att hon var kär i mig. Jag var tvungen att säga att jag också var kär i henne.

Hon skulle sova över hos mig, mina föräldrar hade åkt till stan så vi skulle vara ensamma fram till kl 21.00. När hon kom hem till mig fikade vi först. Vi åt vaniljbullar. Jag har som ett eget hörn av lägenheten och man måste gå igenom mina föräldrars rum för att ta sig dit. Vi gick in i det rummet. Men det blev så varmt där så vi gick ut ur rummet. Jag höll i Ms hand men sedan så ramlade hon ner i mina föräldrars säng.

Jag höll ju i hennes hand så jag följde med ner i sängen. Vi kramades väldigt länge och småpratade. Jag hörde hur snabbt hennes hjärta slog. Jag hade min kind mot hennes kind. Jag vände lite på huvudet så vi var näsa mot näsa. Jag började kyssa henne och hon kysste tillbaka. Hon började ha sin tunga i min mun och jag gjorde samma sak. Jag började samtidigt lägga mig över henne och vi fortsatte kyssas.

Jag kramade henne hårdare och hårdare. Jag började ta på hennes bröst. Hon log. Jag slutade ta på hennes bröst och märkte att hon tog på min rumpa. Och jag tog på hennes. Vi kysstes väldigt länge. Kanske en timme. Sedan gjorde vi middag och efter det kollade vi på film. Vi gick och la oss vi pratade fram till kl 23.00. Sedan kom hon upp i min säng och vi kysstes igen.

Anonym