Jag är så olyckligt kär

För några månader sen typ efter sportlovet så började jag få känslor för en kille. En kille som jag cruschat på lite under tiden vi gick på samma skola, så en glimt hade jag alltid haft för honom. Men han är iallafall ett år äldre än mig & går på gymnasiet medans jag själv slutar nian nu om några veckor så snart kommer jag gå på samma skola som honom och jag har lite ångest över det.

Men iallafall så började jag få lite mer känslor för honom under sportlovet och jag tog initiativet och började snapa med honom. Allt var till en början bara en liten grej, men efter ett tag så skrev jag till honom att jag hade lite känslor för honom och undrade om han ville träffas. Men så blev det aldrig för han kände inget för mig.

Sen att hela denna grejen spreds sig och alla fick veta att jag tyckte om honom, fine ingen big deal men det blev bara för mycket. För mig som aldrig varit i ett riktigt seriöst förhållande och är väldigt kräsen av mig och är helst singel blev detta så fel. Hans vänner började skriva till mig och "reta" mig och hålla på bara för att jag gillade honom.

Sen en dag så blev det droppen. Ett rykte spreds om en sak han skulle ha sagt om mig angående mitt utseende. Jag trodde inte på det till en början för han verkade vara en sån bra person när vi skrev till varandra och jag hade bara hört gott om honom. Jag skrev till honom och han sa att det ej var sant, men tillslut kom det fram att det var sant. Det gjorde mig så ledsen, men det värsta av allt var att han ljög om en sak som är så självklar.

Vi hade ingen kontakt under hela dagen men senare den dagen skrev han och bad om ursäkt. Det var väldigt bra, men om han menade det är ju en fråga.

Idag har jag och han inte kontakt längre men jag gillar honom fortfarande otroligt mycket. Jag glömmer hela tiden vad han gjort. Smtidigt vet jag innerst inne att han inte är bra och att jag måste släppa honom för han tar mig inte för den jag är. Jag möter honom ganska ofta men jag kan bara inte möta hans blick för jag hatar honom så sjukt mycket samtidigt som min kropp blir helt pirrig bara av att tänka på honom.

Jag vet inte vad jag ska ta mig till.
Jag vet inte hur jag ska släppa honom. Jag är så olyckligt kär.

G, 15 år