Jag är redo för ny kärlek

Nu ska jag berätta om en sak som hände för ett år sen. Detta kan jag fortfarande vara ledsen och inte förstå mig på. Allt började egentligen vid jullovet 2015. En kille frågade chans.  Dock lät det som på skoj och jag var inte intresserad. Men sen blev allt så annorlunda.

Lovet var slut och denna kille började göra saker mot mig som jag aldrig hade upplevt av en kille på det sättet. Han började hälsa och berömma mig för konstiga saker. Samtidigt insåg jag att han såg ändå ganska bra ut. Han började bara visa mer och mer. Även fast han hade flickvän i början.

Några tyckte att vi skulle bli ihop, att jag skulle fråga chans om jag var intresserad, men jag vågade inte. Något jag ångrar idag. I vilket fall som helst var han på och vi var helt klart på g enligt mig. Mina kompisar bestämde sig för att skriva en lapp om han skulle kunna bli ihop med mig om jag frågade.

Svaret blev kanske. Det kändes bra då kunde vi umgås under sommarlovet som snart kom. Sen tyckte några andra kompisar att jag skulle fråga om han skulle kunna vara ihop med mig någon gång. Jag skickade hjärta i meddelandet och fick tillbaka ett nej med hjärta. Jag blev jävligt krossad och trodde jag hade släppt han under sommarlovet.

Och så kom sjuan. Vi skulle inte gå i samma klass som var skönt. Bara någon vecka senare fick jag veta att han var ihop med en tjej. Jag släppte då han helt och började tycka han var idiot. Nu har han börjat hälsa igen. Vi har aldrig riktigt varit vänner och bara pratat under grupparbeten. Så jag förstår inte varför han hälsar.

Dessutom tror jag att jag börjar få ett crush. Inte för jag vill, för jag tycker ju han är en idiot som spelade med mig så som det kändes. Men jag känner att jag ska släppa honom igen och hitta en kille jag verkligen tycker om fullständigt. Och jag är redo för ny kärlek.