Hett hångel i provrum

Vi står i provrummet, du ska prova ett par t-shirts och jag ska tydligen säga om de ser bra ut på eller inte. Du vet att jag är väldigt rak och du gillar det. Du drar av dig tröjan medan jag letar efter min mobil i väskan och när du fått på dig den tittar jag upp, dina bruna ögon skimrar till och jag kan inte låta bli att le. Jag tittar på dina läppar, du ler. ”den ser bra ut, prova den andra”. ¨

Du börjar dra av dig tröjan och jag ser dina muskler mot din mjuka hud, jag märker knappt att du tittar på mig förens du skrattar till och jag ser dig i ögonen, du ler så där busigt som du alltid gör när jag har råkat göra något ”pinsamt”. ”Vad?” hör jag mig säga men rodnar snabbt eftersom jag vet att du vet vad jag tittade på för bara några sekunder sedan, vilket jag btw försöker att inte titta på nu, när du står där utan tröja…

Jag märker dock att det är extremt svårt i den situationen som jag är i nu (i ett provrum med en kille utan tröja och som har ett helt sexpack). Du går sakta emot mig i det ganska stora provrummet, jag tittar dig i ögonen och är tvungen att backa för att du inte ska gå in i mig. Jag känner en vägg bakom mig och ditt ansikte är 5 centimeter från mitt, din ena arm är lutad mot väggen och den andra tar mig mjukt på kinden.

Jag biter mig i läppen, du tittar på mina läppar och sedan kysser du mig, först mjukt och sedan intensivt. Vi kysser varandra och jag vill inte släppa dig förrän jag minns var vi befinner oss och jag puttar dig så vår kyss avbryts och jag känner verkligen hur mycket jag ångrar att jag puttade bort dig sekunden efter jag gjorde det.

Du ler blygt och tittar menande på mig ”vad tycker du om den här då?” frågar du med mörk röst, sådär jobbigt sexig. ”Vadå? Kyssen?”, du skrattar till och dina ögon glimtar till igen så att hela magen vrider sig ”ja vad tyckte du?” Jag tittar ner och känner hur mina kinder bränner. ”Du är för söt, jag skojar med dig. Vad tycker du om tröjan?”.

”Jaha… Den andra var bättre”, säger jag snabbt innan jag går ut från provrummet för att få lite syre innan jag bokstavligt talat dör av syrebrist och innan jag bokstavligt dör av mitt generade tillstånd.

Du kommer ut, svettig som vanligt efter två provningar i ett ”hett” provrum… Du ser oroat på mig som om någon i min närhet just gått bort, ”mår du bra?”. ”Det blev väldigt varmt i provrummet när man var två”. Du skrattar till igen.

”Jag menade inte så”, säger jag med generad och blyg röst. Du blinkar mot mig och ställer dig sedan i kön till kassan.

Åh gud, döda mig… Här står jag och ler för mig själv, medan folk går förbi och undrar vad fan jag håller på med och varför jag är så jäkla glad. Det finns mycket att berätta om när det gäller min glädje runt den där personen som står i kön till kassan, han är fin, snygg och humoristisk. Gud, vad han är fin.

/Novellnörden