Glad trots episk fail

Okej, jag går i 8:an, är femton snart, har en crush som går i 7:an.

Noterat att jag har inte pratat supermycket med denna person så man kan klassificera henne som en "stargaze" för mig mer än en crush, men ändå jag är off-topic. En dag hade vi brännbollsturnering på skolan, min klass möte alla 7 klasserna A, B, C. Vi förlorade första matchen mot 7:or    :(

Sen så möte vi min crush klass. Jag började som de som ska skjuta och springa. Det blev min tur. Jag tog upp bollen och sköt lika långt som en fotbollsplan. Sen sprang jag runt konerna. Jag är en väldigt snabb person 7-8 sek/ 60 meter.

Jag vet att 7:orna tagit bollen och kastar till brännaren. Och gissa vem det var? Jo, min crush. ☺️ Bollen landa lite åt henne höger från brännplattan. Hon ska liksom ta upp den och jag som ska springa rakt där hon gick för att ta bollen blir superstressad och paralyserad för att det var hon, för jag visste inte vi mötte hennes klass.

Jag tvärnitar och faller huvudstupa rakt nedanför hennes ben. Aj, den gjorde ont. ☹️ Samma dag träffade jag henne vid maten, och jag berättade hur fasiken pinsamt det kändes. Hon bara halvt skrattade och jag blev glad trots min episka fail.

Kille, 14 år