Är glad för att hon vet att jag existerar!

Goddag!

Nu går jag i nian och jag förstår att jag är lesbisk. När jag var yngre tänkte jag bara på killar nu kan jag inte sluta tänka på tjejer. Jag har sedan sjuan alltid haft någon tjej jag tänkt på lite extra. Men efter ett tag blir de inte intressanta.

Jag går på en mycket liten skola och har fått många vänner genom fotbollen. Det finns en tjej som går i parallellklassen som vi kan kalla E. Vi träffas via fotbollen och vi går båda på franska. Hon känner en tjej som jag tycker är fin och beundrar. Vi kan kalla henne T. T är ett år yngre än mig och i år började hon spela i samma lag som mig, hon är riktigt bra på fotboll.

Men nu tillbaka till E. Hon har börjat berätta massa hemligheter och saker till mig. Vissa saker vill jag inte veta, till exempel vem hon hatar. Men för någon vecka sen sade hon att hon hade pratat med T och jag blev genast intresserad. E sa att T hade varit så glad för att hon skulle få spela på högerkanten med mig. Sedan hade hon sagt att hon tyckte att jag var jättebra på fotboll.

Detta värmde mitt hjärta oerhört mycket. Hon kanske inte har känslor för mig men hon vet i alla fall att jag existerar, det är tillräckligt bra för mig. Det känns som T vill prata med mig ibland men vågar inte riktigt. Jag ville bara dela med mig av detta för jag känner mig extra glad.

/Anonym