Trött på att höra att jag är annorlunda

Anledningen till att jag skriver här är för jag har fått nog. Jag är trött på att få höra att jag inte är som alla andra. Jag vet liksom det, det är ingen nyhet att jag inte är som alla andra. Jag hatar bara att höra att det jag gör har med min diagnos att göra, ibland känns det som folk glömmer bort att jag är en människa. Folk ser mig som en levande diagnos.

Jag hatar att just jag skulle födas med ADD, ja jag har add och om jag skulle säga det till fel person skulle allt förstöras med den vännen eller pojkvännen. Allt handlar om att passa in nu i tonåren och det gör jag inte på grund av min diagnos känns det som. Jag är annorlunda och inte på ett bra sätt utan ett dåligt sätt.

Jag har under hela min uppväxt fått höra att jag är omogen det är inte kul alls, man känner sig så himla nedstämd när man får höra det. Jag går i en särklass kan man säga, folk ser mig säkert som ett särbarn eftersom vi som går där blir behandlade som dagisbarn typ. Jag går där för jag skulle aldrig klara av att gå i en stor klass igen, men jag känner mig nog mer annorlunda pga det.

Jag vet att det säkert finns massor av barn som känner precis som jag för jag kan inte vara den enda i hela världen som mår dåligt över detta. Mitt tips är att inte lyssna, i alla fall försöka att inte lyssna på dom som säger att du är annorlunda för din diagnos, för du har många fördelar med att ha add. Man är mer kreativ och fokuserar väldigt bra på det man brinner för. Du är som alla andra men har bara ett litet hinder som är i vägen kan man säga.

Från en tjej som har ADD och kämpar på

» Intervju: Idag är Carro tryggare