Känner mig ensam

Jag är 14 år och känner mig ensam typ hela tiden. Jag har vänner och så men ingen riktigt nära vän. Förut när man var mindre så fråga man om man skulle leka efter skolan men nu är det aldrig så. Man kan typ inte säga att man ska leka utan då säger man; "ska vi ses?"

Sen har man ingen aning om vad man ska göra. Mina kompisar frågar typ aldrig mig om vi ska ses. Det är oftast jag men då känns det inte alltid kul och jag har aldrig varit den som är världsbäst på att höra av mig. Nu känns det som att de inte vill vara med mig längre.

Den nära vän jag har börjar jag snart tappa kontakten med. Jag har hört av mig men då kunde hon inte och sen har hon inte svarat/frågat mig. Min mamma och jag kan prata om allt men jag blir så lätt irriterad och tror att hon är arg på mig men då blir hon det bara för att jag frågar. Har haft mycket ångest för ett tag sen och då kände jag mig ensammast i hela världen.

Efter femman bytte jag skola och sen ångrade jag mig 3 månader in på terminen. Tyvärr gick inte min pappa med på att byta skola och så började min ångest. Under den tiden jag gick på den skolan och den tiden jag var hemma på grund av ångest hörde ingen av mina kompisar från den förra skolan av sig om att ses.

Jag har känt dem sen jag började i skolan och jag umgicks bara med två kompisar sen innan då. Blev riktigt ledsen. Fattar att jag är lite självömkare, men det är alla nån gång och det ska man inte skämmas över.

Hoppas någon känner igen sig. I så fall är ni inte ensamma!

Ensam