Jag lurade mig själv

Jag var 14 år gammal, och hade sex med en kille som var två år äldre. Jag var så kär i honom, och jag lurade mig själv och trodde han var kär i mig. Jag var så kär att jag bortsåg från allt det elaka han gjorde.

Jag ansåg inte att han var elak när han ignorerade mig, var med andra tjejer, eller inte ägnade någon tid åt mig. Jag såg det verkligen inte.

Sen minns jag, den dagen som det hände. Vi var hemma hos mig och det var ganska dålig stämning till en början. När vi låg och höll på lite i min säng ville han att jag skulle ta av mig mig min bh, och jag sa nej. Han blev sur och fortsatte tjata, och jag fortsatte att säga nej. Han blev så sur så han gick. Kan ni förstå det? Han gick för att jag inte ville ta av mig min bh! Kär och dum som jag var gick jag efter honom och bad honom att stanna kvar och han sa till slut ja. Efter det gick jag med på att ha sex med honom. Det gjorde ont, men det var ändå skönt.

Jag ångrade mig inte alls efteråt, och tyckte att det kändes bra. Trots att vi hade kondom så var han orolig att jag blev gravid. Han sa att han trodde att den gått sönder, han hade inte kollat ordentligt. Redan morgonen efter gick jag upp tidigt och åkte till ungdomsmottagningen och skulle ta ett akut p-piller. Men det var stängt och jag skulle resa bort så nästa dag gick det inte. Jag har aldrig varit så orolig i hela mitt liv, jag mådde illa för att jag var så orolig, och jag grät.

Två dagar efter vi hade sex så gjorde han slut med mig. Han sa att hans känslor hade försvunnit, och att han inte hade känt något på väldigt länge. Jag har aldrig någonsin känt mig så värdelös som jag gjorde då, jag kände mig ful, äcklig meningslös och onödig. Jag vägrade prata med någon, det var pinsamt. Så jag höll detta för mig själv. I ungefär tre veckor gick jag runt med en ständig oro, somnade gråtandes. När jag sen vaknade och upptäckte att min mens kommit blev jag så lycklig, och lättad.

Idag ångrar jag mig inte, jag lärde mig av mitt misstag. Jag har lärt mig att aldrig låta någon trampa på mig, eller få mig att göra något jag egentligen inte vill, hur kär jag än är. Nästa gång jag har sex ska jag vara kär.

Anonym