Vill ha mitt ex tillbaka

Hej!

Jag är just nu i vad som känns som världens djupaste hål. Jag gillar fortfarande mitt ex. Eller, gillar är mesigt sagt. Jag älskar honom.

Så vi var tillsammans innan, med innan menar jag för två månader sen. VI hade det jättebra men jag kände mig instängd. Jag vet inte varför men jag tänkte att utan ett förhållande igång kan jag arbeta upp mig själv så kan vi bli ett senare igen för vi älskade varandra så djupt och jag visste att tid inte skulle spela någon roll. Men jag hade fel.

För några dagar sen sa han att han inte längre älskar mig. För varje dag i dessa två månader utan varandra har han älskat mig mindre och mindre för varje dag. I två månader har jag samtidigt gått runt och längtat efter den dagen jag lär känna mig själv och det kan bli vi igen. Han har även börjat gilla en annan mer än mig.

VI snackar. Mycket. Han säger att han aldrig kommer släppa mig och alltid kommer känna något för mig och att vi alltid kan vara bästa vänner. Han vet att jag älskar honom och jag påminner honom om det varje dag men jag vet också att han inte gillar mig.

Jag är så sur på honom just nu. Jag är sur för att han har gått bakom min rygg och inte berättat för mig att han inte gillar mig för det två månaderna sen. Jag känner mig så äckligt bedragen av honom så jag vill spy. Samtidigt är jag sårad. Min självkänsla är på noll och det hjälper inte när han ber mig att släppa honom eller att bara vara glad. Men det är inte så jättelätt när det enda jag ser när jag kollar på honom är dom två tillsammans.

Jag trodde tid inte spelade någon roll. Jag trodde jag kunde be om space och bli accepterad. Han säger att man inte kan hjälpa känslor. På ett sätt kan man det tror jag. Du kan inte bara sluta någon sådär om du inte börjar se något negativt med den. Alltså älskade han inte mig tillräckligt. Det är verkligen så jag ser på det.

Dett är svårt att sluta tänka på honom, speciellt utan att blanda in tårar. Tjejen han gillar är en player. Hon har sårat mig tidigare som "Min bästa vän" och även min andra killvän. Hon är så mycket sämre än mig men ändå är det henne han tänker på. "För hon är snäll mot mig". Det var hon mot mig och alla andra killar i början med ska du veta.

Så nu sitter jag här. Gråtandes, sur och överlycklig att veta att jag kommer ha rätt i det här. Jag kommer kunna säga orden "Vad var det jag sa" inom snar tid. Men jag vill ha honom nu. Jag äter knappt för jag har tappat all lust och ork. Vi hänger i samma killgäng också vilket förvärrar saken. Jag går bara och ser ner i marken medan jag ser hur han söker efter hennes blick. Han ser att jag går under å det enda han ber mig att göra är att släppa det jag älskar mest i hela världen. Honom.

Orkeslös 16-åring