Vi hånglade inför lillasyrran

Min kille på distans var hemma hos mig för första gången på 2 månader. Då passade vi på att mysa så mycket så möjligt eftersom vi visste att det skulle dröja en månad till nästa gång vi skulle ses igen.

Så vi sitter i soffan och kollar på TV och snackar lite medan vi myser. Mina föräldrar är ute i trädgården och grillar så förutom min syster så är vi själva i huset. Efter en stund sitter vi och hånglar, inget konstigt med det. Men sen kommer min syster (jag kallar henne M i denna berättelse) och ska läsa upp sin skolredovisning för oss som hon är så stolt över (hon är 11).

Vi lyssnar i 2 minuter sen går vi tillbaka till att mysa och hångla lite. Men det skiter hon i, hon fortsätter läsa om olika trädsorter och kungar från 1700 - talet. Vi försöker strunta i henne, men det är svårt. Då börjar min kille massera ett av mina bröst, det är så skönt i samband med att vi hånglar så jag av misstag stönar till lite. Då slutar Maja läsa tvärt och tittar på oss skräckslaget (enligt min kille, jag hade ryggen till) och går sedan snabbt därifrån. Efter det störde hon inte oss på dagar XD

Tjejen med en efterbliven men underbar syrra