Svårt att lämna min kille

Jag och min kille har varit tillsammans i två år. Vi var inte rätt så små när vi blev tillsammans. Jag var 13 och skulle fylla 14. Han var 14 och skulle fylla 15. Vi visste inte mycket då om rätt och fel i ett förhållande, men vi hade grunden. Lojalitet, tillit och såklart kärleken.

Idag är jag 16 och han ska fylla 17. Tiden har gått snabbt men.. Jag har varit olyckligt förälskad i honom sen det året vi blev tillsammans. Han har sårat mig väldigt mycket när det kommer till tjejer.

Varför jag inte har lämnat är för att han är sån charmig kille, han vet vad som ska sägas. Han vet hur jag fungerar. Jag är svag för honom och är absolut inte stolt över det. Jag har försökt att lämna honom ett par gånger, många gånger. Men det är svårt när man har sina gemensamma vänner och bor i samma ort och har växt upp tillsammans.

Han har gjort allt möjligt man kan göra mot en tjej. Han har verkligen förstört mig in och ut, men jag har alltid varit en självständig tjej. Jag har aldrig låtit någon se sorgen i mig. Två hela år och han har sett mig gråta en gång, hahaha. Bakom stängda dörrar har det skett mer än 20 gånger. Han har inte sett den är svaga sidan av mig, därför tror han att jag klarar allt, men det gör jag inte. Förstår inte hur jag kan ha känslor kvar, de har aldrig försvunnit.

Det är inte lätt att lämna när inte ens partnern vill det. Jag förväntar mig inte att någon ska förstå, men två år är mycket och vi umgås varje dag med våra gemensamma vänner. Självklart om jag kunde lämnat honom så skulle jag, men det betyder att kontakten försvinner. Kärleken kommer alltid finnas där och det är omöjligt att vara vän med honom.

Vad jag föreslår till alla tjejer som läser detta från egna ögon som 16-åring idag - fall inte när du är ung, killar experimenterar fortfarande. De är nyfikna. De vill prova på det mesta i livet. Vi tjejer söker redan som ung någon seriöst. Självklart finns det sådana killar med, men vi kan räkna med att hälften av alla killar vill leva livet. En wifey vid sidan skadar inte för dem utan för dig! Tack.

Tjej, 16 år