Mitt ex spred ett rykte

Det hade varit lov och min pojkvän hade åkt iväg. Så jag skulle ta hand om hans sociala medier, så en dag läser jag några chattar med folk jag inte känner. Då ser jag att han har försökt och flörta med några tjejer och kommenterat deras kropp och annat.

Sedan fick jag reda på genom en kompis att han hade gått runt och varit otrogen och dessutom sagt att han bara var tillsammans med mig för att kunna ha samlag. Jag blev förkrossad, under samma sekund jag fick reda på det så försvann alla känslor jag haft.

Jag försökte tänka på annat så jag var med mina vänner, men en dag så bestämde jag och min bästa killkompis för att sova över. Det var jätte roligt han sov på sängen och skrev med en tjej som vi känner och jag somnade på golvet. På söndagen så hörde min dåvarande kille av sig. Han låtsades som allt var som vanligt, men jag frågade om vi kunde prata lite fort på telefon. Men han då att han inte kunde.

Så jag bestämde mig för att göra slut på sms. Då skrev jag alla andledningar till att jag ville göra slut men han nekade allt. Han sa att när han hade skrivit med tjejerna så skämtade han med det var inte så. Tillslut så börjar han skriva om att jag inte var en så bra flickvän men jag försökte bara ignorera det.

Sen på måndagen så frågar han mig på kvällen om jag hade varit otrogen med min killkompis som hade sovit över. Jag svarade "Nej, absolut inte!" Och sedan så skrev han ha ett bra liv. Nästa dag så frågar alla mig om jag haft samlag med min kompis men jag nekar. Så mitt ex hade alltså spridit ett falskt rykte för att alla pratade om att han varit otrogen mot mig som han varit. Hoppas allt blir bättre med tiden...

14-årig tjej