Lyssnade på mitt hjärta och gjorde slut

Jag är en tjej som precis gjort slut med min pojkvän/ ex. 

Vi var tillsammans i 2 månader och jag kan ju inte direkt säga att det var ett bra förhållande tyvärr. Han var ganska feg och blyg och vågade knappt prata vilket jag ändå förstår för man kan vara nervös mm. Men han var med massa andra tjejer och såklart gjorde det mig svartsjuk och ledsen. Jag blev väldigt sårad och sa det till han men han fortsatte! Jag grät mig mig till söms några kvällar men efter ett tag blev det bättre. 

Det jobbiga i allt detta var att jag har inte mått bra psykiskt på senaste tiden och detta gjorde det inte direkt bättre. Jag hade blivit sviken av flera bästa vänner och var tvungen att ta svåra och jobbiga beslut. Han visste detta men ändå fortfarande fortsatte han! :(

Jag älskade han innerst inne och han hade en stor plats i mitt hjärta. Men jag kände att jag inte kunde ha ett förhållande just då. Vilket var tråkigt! Jag tappade nästan alla känslor och en dag gjorde jag slut. Det var såklart jättejobbigt, speciellt för att han visste verkligen allt om mig!

Idag vet jag att han har kvar känslor för mig och jag förstår det eftersom att det var inte längesen det tog slut mellan oss. Jag har fortfarande svårt att bara glömma han helt och det kommer jag aldrig göra. Jag är glad att jag för en gångs skull lyssnade på mitt hjärta som sa att du inte vill bli sårad, så gör slut nu.

En tjej