Kärleken bästa medicinen

Kärleken är det bästa medicin för oss alla. Ibland kan det gör ont men oftast blir vi piggare, gladare och positiva. Det är mycket svårt att kunna acceptera när någon/något hinder vår kärleken.

Jag och min kille är 2 år tillsammans. De flesta tycker att vårt förhållande är bara barns kärlek, men så är det inte. Vi har gått igenom dess svåra situationer tillsammans.

Vi löser problemet alltid tillsammans. Vi pluggar tillsammans. Vi äter tillsammans och vi vill leva tillsammans. Tänkt hur fantastiskt kan det vara...

Vi båda är utländska sedan träffade vi varandra i Sverige. Jag kom till Sverige för 4 år sedan med min familj. Min kille kommer hit som asylsökande ensam för att leta efter hans framtiden.

Han kommit hit när han var 15, utan pass pga hans föräldrar misshandlade honom både fysisk och psykisk och ingen kunde hjälpa honom. Nu är vi båda 18 år och jag själv vill hjälpa honom för att kunna stanna men tyvärr kunde vi inte. Allting är mörkt för oss. Vi hittar inget vägar. Vi kan inte ens göra ens göra någonting.

Min kille vill gärna stanna och studera vidare och kämpa för hans dröm och vi vet redan att han kommer aldrig kunna studera om han åka tillbaka. Vi är hopplösa.

Det vi gör är att vänta tills när migrationsverket ska skicka tillbaka honom. Tänk hur svårt ska det bli för oss båda, vi kommer att bli tvungen att skilja oss även vi älskar varandra fortfarande.

För er som har chans nu att studera och ni alla som är i något förhållande, gör ditt bästa ! Ni kommer aldrig veta om när är det sista dagen som ni ska leva. 

PPAS