Jag ville ge tillbaka 100 gånger smärta

Jag är en tjej på 17 år och jag ska berätta hur fruktansvärt ont kärlek kan göra. Jag träffade en kille/man för 2 år sen. Vi började snacka via internet när jag var 14, men snart skulle fylla 15.

Han var mitt allt, vi hade det så bra, men det var komplicerat mina föräldrar tyckte inte han var något. Han var för gammal, han hade för mycket skit på sig hos polisen och så. Men vi träffades ändå, jag var liksom kär. Tiden gick och gick till slut hände något och allt förstördes. Han blockade mig på Facebook och jag var helt knäckt.

Han sa tydligen att han hade fått en anmälan om att inte kontakta mig. Men det visade sig att han hade träffat en annan medan vi var ihop. När jag väl kom underfund med det så bröt jag ihop. Jag kunde varken äta, sova, andas Det var nästan så att jag hade gett upp mitt liv. Han var min första stora kärlek.

Men ännu idag kan jag sakna honom. Jag saknar inte honom. Jag saknar tiden och det vi hade. Men allt annat med honom saknar jag inte. Jag kontaktade hans nya tjej. Jag var så desperat då jag ville ge tillbaka 100 gånger smärta, men ändå varna den här tjejen för all smärta han skulle ge henne.

Så jag tog kontakt med henne och jag berättade hur han var. Det blev alltmer så att hon inte ville ha något med honom att göra och efter ett tag dumpade hon honom. Jag gjorde henne bara en stor tjänst, men hon blev ändå sårad. Men han skulle inte få utnyttja en till tjej såsom han gjort mot mig.

Idag har vi absolut ingen kontakt. Han hatar mig tydligen. Jag är så jävla besviken på mig och på honom.

Vilka dumma saker jag gjorde för honom och hur jag egentligen tänkte då, men jag var så kär. Kärleken är blind. Men idag så har vi ingen kontakt. Men jag har kontakt med hans senaste ex, hon som han blev tillsammans med samtidigt vi var tillsammans. Hon är världens finaste människa och jag hoppas han håller sig långt ifrån tjejer.

Det är en komplicerad berättelse men jag kan inte förklara det på ett kortare sätt än.

Alla ni som har ett krossat hjärta:

Dölj inte sorgen. Vänd er mot någon som ni har nära och som du vet du kan lita på och som du mår bra med. Det kanske tar tid förrän ditt ex är helt och hållet är borta. Låt det få ta den tiden för när han väl är borta, är du lyckligare än lyckligast Jag själv kan tänka på honom ännu idag fastän detta hände i somras.

Från en lycklig, men samtidigt en olyckligt kär tjej som saknar sitt ex