Jag saknar honom fortfarande

Jag och min ex pojkvän blev ihop i februari. Jag var verkligen jätte lycklig, mitt självförtroende var på topp och jag kände mig vacker. Jag tyckte att jag och mitt ex hade det jätte bra, att allt funkade osv men det tyckte inte han. Han hade en massa åsikter om mig vilket jag inte visste. Efter att ha varit ihop i ca 3 månader så berättade han allting. Att han egentligen alltid fick "bad vibes" av mig. Jag kunde inte fatta allt han sa. Jag kände mig så liten och besviken. Att han inte hade berättat allting innan gjorde mig jätte ledsen.

Ca två dagar innan han lämnade mig började vi bråka. Han sa att jag hängde mycket med killar och att jag begränsade honom att vara med sina tjej kompisar fast jag inte gjorde, skulle aldrig göra det för jag vill likaså inte sluta hänga med mina killkompisar. Han började vara dryg och svarade aldrig när jag ringde honom, ville inte träffas längre. Två dagar senare efter att bråket började så gjorde han slut med mig - via sms. Jag kan inte sätta ord på hur det kändes. Han sa att han aldrig skulle lämna mig oavsett vad och jag va ju så dum att jag trodde på honom.

Det har gått 6 månader sedan han lämnade mig och jag är fortfarande inte över honom. Vi hade planer tillsammans, en framtid. Men han tyckte väll inte att det var värt att kämpa.. Än idag gråter jag rätt så ofta, har inte kunnat snacka med någon om det. Jag saknar honom så det gör ont i bröstet, bokstavligen. Saknar hans kramar och pussar, hur han lekte med mitt hår, söta sms jag fick och hur han stöttade mig. Det gör så jävla ont när jag tänker på det. Egentligen vill jag skriva till honom, träffa honom men jag är inte säker på om han ens kommer svara...

Jag är rädd att hagalnare kommer komma över honom och att jg inte kommer kunna hitta någon annan. 

Anonym