Han var otrogen med 5 tjejer

Jag vet att många av er har vart med om det som jag ska berätta. Nu får ni höra min historia

Jag var med min vän och vi skulle gå en promenad, och efter oss hade vi två killar, en svarthårig kille och en blond kille. Min vän gillade han blonda men inte jag, jag gillade ingen av dom. Han blonda raggade på mig jättemycket och sa fina ord till mig. Han kom efter mig och sa att jag är vacker. Jag fick känslor för honom, men jag sa inget till min vän för hon gillade honom också.

Det gick några veckor och vi börja sms:a på Instagram och han skrev så fina ord till mig, ingen kille hade sagt så fina ord innan till mig. Sedan blev vi tillsammans. Jag blev så kär i honom och jag hoppas att han var kär i mig också. Han var så speciell får mig.

Många killar är snuskiga och frågar bara om sex. Men det gjorde inte han. Han var den första jag kysste och den första jag fick känslor för. Jag var så kär. Vi var tillsammans i 1 år. Det var lite bråk mellan oss men efter 2 eller 3 minuter så fixade det sig alltid.

Men så fick jag reda på att han var otrogen men 5 andra tjejer. GUD JAG KAN INTE FATTA DET. Det är som att han säger till mig att jag måste drömma, och sen väcker han mig. Jag blev så ledsen jag grät varje natt. Och vet ni vad, nu har det gått ett år sedan jag och han gjorde slut och jag gråter fortfarande som om att vi gjorde slut idag. Jag är kär i honom fortfarande fast han var otrogen.

Det här var min historia och vad jag har gått igenom. Jag vill bara att nån ska förstå hur ledsen jag är, men ingen förstår mig!

/Anonym