Han var otrogen i ett år

Jag vet inte var jag ska börja. Men vi kör. 

För ungefär 1 år sedan blev jag och min kille tillsammans. Han var perfekt. Eller ja... Under tiden vi var ihop så var det en väldigt dålig period av mitt liv. Han sa att vi skulle klara det tillsammans.

Efter ett år. Efter all skit vi tillsammans hade gått igenom så kom det en kväll. Det var en helt vanlig kväll till en början. Jag hade precis ätit. Jag gick in i ett rum och då kom det. Ångesten rasade över mig. Allt jobbigt jag varit med om. Alla ord, alla pinsamheter, minnen. Allt. Jag trillade ihop på golvet. Jag kunde inte andas. I försök att andas ringer min kille, jag når inte mobilen och hinner inte svara. Jag försöker ta mig upp i sängen... Allt blir svart.

Jag vaknade sedan kanske 2 timmar senare av en ringsignal. Det var mamma. Allt bra? frågade hon. Jag svarade jadå och frågade när hon skulle komma hem. Hon visste inte. När vi lagt på ser jag det. Sms:et. Det var från min kille. Jag log snabbt i samma sekund som jag läste det. Det stod: Hejj. Hur mår du? Ville bara kolla. Jag hoppas vi fortfarande kan vara vänner men vi...Vi funkar inte längre... Hoppas du förstår ändå baby. Ses imorgon.

Jag mådde illa. Han kan inte ha gjort slut på kvällen jag nästan dog... Nej...Nej...Nej. Jag skrev okej...Men varför. Jag låste mobilen, slängde mig på sägen och började storböla. Tårarna bara rann. Jag hostade och såg att min bästis ringde.

ÄNTLIGEEN, HEJJJ sa jag. Hon sa hej tillbaka. Vad är det nu? Jo...Du vet din kille. Ja svarade jag. Han och jag har lixom varit ihop nu i ett år. Jag vet, det låter dåligt. Men har var helt enkelt mer kär i mig. Aja skit i att han var otrogen. Ses imorgom. Och så la hon på.

Jag stirrade in i väggen. Jag ville bara dö just då. Alla mina tankar var på hur jag som snabbast skulle kunna dö. Nu en vecka senare kanske sitter jag här och skriver. Anledningen är att han vill bli tillsammans med mig igen. Jag mår så bra av att va med honom. Kanske att man ska göra det?. Aja vi får se. Tänk på killar och idioter. Samma sak. Vi hörs!