Vänta inte med att göra slut

Det gör alltid ont att göra slut med någon, speciellt när man varit tillsammans i över 1 år. Men behandlar din partner dig fel så är det bara att lämna. Jag och min partner hade varit tillsammans i ca 3 veckor redan då var han otrogen första gången. Efter 1-2 månader var han otrogen igen och sen en gång till.

Det ledde till att jag kände att det var något fel på mig som människa. Jag slutade äta för att om jag åt något så kräktes jag upp det, för att jag mådde så dåligt. Han visste hur ont det gjorde i mig, men han gjorde ingenting för att göra det bättre. Han umgicks med tjejerna han hade varit otrogen med, vilket tog ännu mer kol på mig.

Jag mådde inte bra på ca 1 år. Mina vänner sa till mig varje dag "Lämna honom, du mår inte bra i det förhållandet. Han behandlar dig fel, du förtjänar bättre!" Men det var som om att mina kompisar ord gick in igenom ena örat och ut igenom andra. Det enda jag brydde mig om var min pojkvän.

Senare i förhållandet blev våra bråk till slag, vilket aldrig är ok! Han kallade mig saker och han sänkte mitt självförtroende till 0. Till slut gick vi åt varsitt håll, och jag har ALDRIG mått bättre än vad jag gör idag!

Jag har täffat en ny helt fantastisk kille som jag verkligen gillar. Jag var livrädd att mina kompisar som hade sagt till mig att lämna killen jag var tillsammans med skulle vara borta ur mitt liv när det skulle ta slut mellan mig och min pojkvän, men det gör dom inte! Har du riktigt bra kompisar stöttar de dig igenom ALLT, vilket mina kompisar nu gjorde.

Det jag vill säga med denna text är- vänta inte med att göra slut. Människor som den jag var tillsammans med förändras inte. Din partner kommer bara fortsätta såra dig. Det finns så sjukt många bättre människor. Lyssna på dina kompisar och dina föräldrar!

Du är bara rädd över att bli ensam om det tar slut, men tro mig när jag skriver att "det blir du inte". Du blir inte ensam. Du har alltid dina kompisar & din familj och senare i livet kommer det en ny, bättre och snällare partner.

Queen K