Gav honom för många chanser!

Bara typ 2 veckor efter att jag började 1a året på gymnasiet så fick jag en vänförfrågan på Facebook av en kille (vi kallar honom J) jag inte visste vem det var över huvudtaget! Jag kunde inte se riktigt hur han såg ut för han hade väldigt otydliga, fulgrimaserande bilder som profilbild. Jag accepterade och han började skriva någon dag efteråt. Då fick jag reda på att vi går i samma skola, samma linje, han går i C-klassen och att han spelar handboll. Jag tyckte till en början att han var irriterande och jobbig så jag var rätt dryg och kortfattad i mina svar + att jag trodde att jag hade en liten fling med en annan kille så jag orkade inte skriva med J. Han skrev iallafall till mig nästan varje dag, undrade hur min dag hade varit och frågade saker om mig.

Den killed jag trodde att jag hade en fling med visade att han vad en fuckboy och jag släppte honom ganska snabbt.

Det var en dag, tror att det var slutet av November (alltså hade jag och J skrivit i typ 2 månader), som jag började sent men var tvungen att åka in till skolan 2h innan jag började för att det fanns ingen senare buss. J hade idrott på morgonen och jag frågade honom om han kunde hålla mig sällskap i biblioteket tills jag började. Han kom till biblioteket och jag blev chockad över hur han såg ut! Jag trodde att han var en helt annan kille, en kort och något knubbig kille, men så fel jag hade! Han var en lång, vältränad, halvasiat snygging som jag aldrig trodde skulle skriva med mig! Jag smälte typ när jag såg in i hans ögon, smälte lite till när jag såg och hörde honom skratta, vi kan säga att jag föll pladask. Typ kärlek vid första ögonkastet!

Jag trodde att det skulle bli stelt, vilket det som tur var inte blev, vi var kompisar och jag följde med honom hem efter skolan. Hemma hos honom hängde vi bara, tjabbade ang musiken, han ville lyssna på heavy metal typ och jag ville lyssna på house, haha! En vecka gick och jag följde med honom hem igen och där började vi helt plötsligt kyssas.

Jag följde med honom hem nästa dag också och då råkade det gå lite hett till, jag förlorade oskulden till honom. Det kändes rätt men när jag sedan skulle hem var jag lite rädd för att han hade utnyttjat mig. Men dagen efter, 9 december 2015, blev vi tillsammans! Jag var världens lyckligaste tjej!

När vi sedan hade varit tillsammans i 4,5 månader skrev en tjej till mig, hon berättade att J hade skickat dick pics till henne och många andra, men jag trodde inte på det. Berättade detta för mina kompisar och en av dem berättade att en av hennes kompisar snapar med J och han ville skicka dick pics till henne. Mitt hjärta gick sönder och jag pratade med honom efter skolan. Jag grät framför honom, han såg helt förkrossad ut, vi pratade om det och jag gick med på att försöka glömma det. Jag sov över hos honom den natten. Han berättade att han hade gjort såhär tidigare och att han har fått ett rykte där han egentligen bor (han bor på internat pga gymnasiet) men att han aldrig har älskat någon annan tjej lika mycket som mig.

Dagen efter när han hade stuckit till skolan gick jag in på hans Facebook och hittade massor! Han hade skrivit till flera tjejer, gett de komplimanger för hur de ser ut, han ville att de skulle komma över och "mysa" osv. Jag kunde inte gå till skolan den dagen. Jag har nog aldrig gråtit så mycket! Jag skrev till honom, frågade varför han har gjort så, genom hela vårat förhållande! Han skrev att han var ledsen, att han ångrade sig, att han älskar mig och lovade att det aldrig skulle hända igen. Han fick en andra chans och jag fortsatte vara lycklig! Han visade att han ångrade sig och han visade att han älskade mig på flera sätt.

När vi sen hade exakt 5 månader tillsammans så gick jag igenom hans mobil, jag var väldigt nojjig såklart. Jag kollade hans mobil och hittade massor med nudes (och vanliga bilder från instagram) på tjejer som han känner sedan tidigare. Hittade även appen Hot or Not där han hade charmat några tjejer och sedan skrivit om sitt kön till dem. Jag frågade honom varför han hade fortsatt, jag förklarade för honom att jag ser detta som otrohet. Han ångrade sig, grät och lovade att det var absolut sista gången! Han fick en tredje chans. Samma sak här, han fortsatte visa att han ville ha mig kvar osv och jag var lycklig!

3 veckor senare kollade jag hans Facebook igen och hittade att han inte hade slutat. Jag följde med honom hem efter skolan, han stack på toa och jag la nycklarna till hans rum på skrivbordet. När han kom tillbaka frågade jag honom varför ytligare en gång och klargjorde för honom att ett "vet ej" inte var ett ok svar. Han suckade och sa "vet ej". Jag gick och tog på mig skorna, gick ut och slängde igen dörren. Skrev sedan "det är slut" till honom.

Har även varit dum och frågat på snapchat varför han har gjort så, frågat vad det är för fel på honom. Han har bara svarat med att han inte anser att det han gjort är otrohet och att han ser världen och människokroppen på ett annat sätt. Bullshit säger jag.

Han snapar mig fortfarande, en månad efter att jag gjorde slut med honom. Jag har skrivit att jag inte saknar honom, att jag helst inte har något med honom att göra osv för han har visat vem han egentligen är och det är inte den personen jag föll för. 

Jag fattar inte hur den finaste killen jag någonsin har träffat, både till utseende och den största delen av personligheten, var min och nu är borta ur mitt liv. Jag fattar inte hur han förändrades i mina ögon så snabbt och jag fattar inte hur jag kunde ge honom en tredje chans. En andra chans förstår jag, alla är värda en andra chans, men en tredje? Hur dum kan man vara som går på fjäskeriet? Han har sagt flera gånger att han inte vill att jag ska berätta för mina kompisar, för han vill inte att det han har gjort ska spridas vidare så att han får ett ryckte här i Växjö också.

Jag har inte gått vidare helt, men jag vet att jag är på väg, på något sätt. Jag mår skit såklart. Det är vissa perioder som jag tror att jag är över honom, men nej, då kommer våra fina minnen tillbaka, eller så kommer det en snap av honom eller så är det något annat som fuckar upp det. När jag var med honom var jag den lyckligaste personen i världen, jag har aldrig varit så lycklig tidigare, inte ens på julafton när jag var liten.

Han var min värld, han var mitt allt, han var min första riktiga kärlek och han har nu fått mig att inte tro på kärleken längre. Jag tror inte längre att det finns någon som kommer älska mig på riktigt. Fan nu gråter jag också. Han svek mig så många gånger, han var otrogen genom exakt hela förhållandet. Jag har även börjat tro på "en gång otrogen, alltid otrogen", vilket jag inte gjort innan.

Jag känner mig helt överkörd och utnyttjad. Jag var bara en jävla sexdocka. Han ville bara ha mig för att få knulla. Men ändå var han inte nöjd, han runkade flera ggr per dag, han ville ligga med fler tjejer och jag har aldrig träffat en större fuckboy som honom. 

Sexdockan, 17