Det är bra att få längta ibland

Jag träffade honom första skoldagen på gymnasiet. En helt underbar kille som hade humor och hade lätt för sig och skratta.

Det var en torsdag, fösta dagen på gymnasiet. En internatskola som jag skulle bo på. Det var grillkväll och jag och min bästa vän V gick ditt tillsammans, vi var väldigt fnittriga och trötta. Klockan började närma sig 8 och vi skulle gå tillbaka till rummet. Men då kom R och hanns kompisar, vi stod i pratade säkert 1 timme innan V frågar om vi får komma till hanns rum och se hur det såg ut.

När vi kom in i rummet så var det väldigt stökigt, han hade kommit på natten och hade inte hunnit och packa upp mer än nödvändigt. Vi pratade hela kvällen och jag hade gärna stannat längre, men strax innan halv 11 så var jag och V tvungna att gå tillbaka till rummet igen.

Nästa dag så åkte jag och V hem för att sedan komma tillbaka på söndagen. R stannade eftersom han bor uppe i Dalarna och kan därför inte ta sig hem 60 mil varje helg.

Jag och R skrev hela den helgen och vi träffades hela veckan så ofta vi kunde. På Onsdagen blev vi ihop och jag ångrar mig inte! Han är det bästa som har hänt mig. Han är väldigt omtänksam och bryr sig verkligen om mig. Han är min trygghet när ingen annan finns där för mig.

"Problemet" är att han bor i Dalarna och jag i Småland. Jag ar ingen tidigare erfarenhet av att ha ett distansförhållande och jag mår väldigt dåligt av att inte få träffa honom. Han har mycket att göra just nu, det är många som vill träffa honom, se ska han jaga i 2 veckor vilket gör att vi inte kan prata så mycket eller inte alls. Jag vill ju ändå respektera att han jagar och vill ju inte störa honom. Sen jobbar han väldigt mycket på gården och 1 vecka ska han också praktisera. Just nu när jag skriver detta så är det 3 veckor tills jag får träffa honom igen. Jag längtar såååå mycket efter att få krama honom och pussa honom.

Men fast det att jag saknar honom väldigt mycket så tror jag att det är bra för vårat förhållande att vara ifrån varandra ett tag. På 7 veckor ar vi bara varit borta från varandra i 5 dagar. Det är dom helgerna som jag har varit hemma. Så det kan vara bra att vara borta från varandra fast att man mår väldigt dåligt att inte får träffa varandra. Det känns som att våra känslor för varandra kommer att vara väldigt starka när han kommer tillbaka och att vi kommer att visa hur mycket vi älskar varandra på ett helt annat sätt jämfört med när vi träffar varandra varje dag.

Jag längtar efter att få träffa honom och jag vet att det finns fler par som är utan varandra just nu, Men tänk positivt! Ni saknar varandra jättemycket men ni kommer att älska varandra ännu mer när ni får träffas igen!

Smålänningen som älskar dalänningen