Mina föräldrar bråkar

Hej,

jag vet inte riktigt hur jag ska förklara min situation... Allting började väl för kanske ett halvår sedan.

Jag får känslan av att mina föräldrar glider mer och mer ifrån varandra. Varje gång jag eller min bror tar upp ett ämne så slutar de alltid med att dom två tjafsar med varandra. Mamma är den som alltid är arg och alltid ska ha rätt, medans min pappa är den som typ försvarar mig och min bror.

Kan jag göra något åt detta? Hur ska jag få min mamma att bli normal igen? Jag saknar henne något enormt, men allt hon gör eller säger när jag försöker prata med henne är bara "prata med pappa" "jag hinner inte nu" eller nåt liknande. Vad ska jag göra?

Får panik över detta för jag känner mig ansvarig över att mina föräldrar bråkar. Till exmpel idag så satt vi tre och kollade film i soffan. Allt var jättemysigt tills jag frågar om vi kan gå ut med hundarna ihop. De gick med på de och vi började gå. Då började jag tugga på ett tuggummi (jag gör bubblor hela tiden). Då blir mamma jättearg direkt. Pappa försvarar mig mitt i gatan när alla ser och hör.

Det slutar med att mamma går långt framför mig och pappa långt bakom mig så den mysiga familjepromenaden försvann rätt fort. Nu kommer snart min bror flytta hemifrån också så det kommer bara bli värre, vad ska jag göra?