Min mamma pressar mig

Hej…

jag är en tjej från 8:an. Jag vet inte helt vad problemet med mig e, men asså jag klarar inte av skolan längre... När jag gick i 7 förra året då var allting chill. Min mamma brydde sig inte vilka betyg jag fick och jag brydde mig heller inte så mycket. Jag var glad om jag fick godkänt, så att jag gick ut sjuan med typ det flesta E.

Sen började åttan och min mamma hittade sig en man (min pappa dog för 3 år sen) och då hans rediga dotter hade dem så bästa betygen i klassen och sånt! Och då när han såg mina betyg så blev han jättesur och besviken. Han snacka med min mamma och nu så sätter dem tillsammans jättemycket press på mig. Jag vet inte hur det hände, men ligger jättemycket efter för var rädd att de läxorna jag hade gjort var för dåliga för att nå de betygen de hade!

Och nu har jag bara ett och ett halvt dygn på mig att göra klart jättemycket saker! Och allt ska vara minst ett C! För de sätter betygen om ett och ett halvt dygn! Och om jag inte få de betygen som de vill ha då är jag körd för min mamma har aggressionsproblem och det har hänt att fick ett blåmärke nån gång... Vet någon vad jag kan göra?

 

Anonym