Får aldrig träffa mina halvsystrar!

Hej,

Jag är en tjej på 13 år. Jag har en brorsa, en mamma, en pappa och två halvsystrar.

Ja, jag har två halvsystrar och helt ärligt vet jag inte ens om jag kan kalla dem för det. Jag känner inte dem och jag har bara träffat de 2 gånger, det var på mitt och min brors dop när vi var små. Jag kommer inte ihåg något från det och har bara 2 bilder på dem. Det gör ont att bara tänka på att jag har två systrar.

Min familj skulle till en släktträff i somras. Det var min pappas sida och jag var jättetaggad. Min mamma hade pratat om att mina systrar skulle komma dit för de var tydligen i samma område den veckan. Jag visade det inte men ingen kunde gissa hur glad jag var över att jag skulle få träffa dem. När vi kom dit var alla redan där men inte de. Jag tänkte att de bara var sena. Det gick flera timmar utan att dom kom.

De ville inte träffa mig. De ville inte träffa sin pappa, våran pappa eller sin brorsa. Jag var helt förstörd.

Min familj pratar aldrig om det och när jag försöker ignorerar de bara mig. Ingen vill nog ta upp det för de vet hur mycket det kommer göra ont.

Jag är den tjejen i klassen som skrattar och ler mest av alla. Den som får alla andra att skratta och må bra när de mår som sämst. Men jag kan också må dåligt. Eller är det förbjudet för mig för att jag är den som alltid ska va glad. Direkt när jag inte ler kommer alla fram och frågar vad som hänt, som att jag bara ibland inte får vara trött.

 

/Anonym