Min kompis äter inte

Min kompis har varit rätt taskig mot mig ett tag nu. Men det verkar som att hon straffar sig själv och bara mår dåligt över det. Hon tycker att hon är fet och dum, men det är hon inte, hon är underviktig och väger för lite. Det är jobbigt att se henne lida, men igentligen var det hennes eget val att inte äta, hon är med killarna hela tiden och "överger" mig och min bästis.

Hon vill att killarna i klassen ska kalla henne saker som "pinnen" och "tandpetaren" fast det bara är taskigt. Jag förstår inte varför hon inte mår bra. Hon är taskig mot allt och alla dessutom har hon vänner som stöttar henne om hon är ledsen och en otroligt underbar familj.

Jag har bestämt mig för att skita i henne snart. Jag vet att hon inte har något att vara ledsen för, dessutom är hon oschysst och vill liksom inte ha mig i närheten. Jag och min bästis sitter med varandra på lunchen, men då kommer hon bara för att vara poppis hos min kompis, inte för att hon vill vara hos mig.

Idag åt hon bara rivna morötter till lunch, en clementin till frukost och slängde resten av frukosten för att det ska se ut som att hon ätit. Den maten det var idag i skolan älskar hon i vanliga fall och tar hur mycket som helst av, men idag skyllde hon på att den var äcklig, som hon alltid gör. Sen spelar hon fotboll hela tiden, då syns det verkligen att hon är hur hungrig som helst. Hon svälter sig själv, sen går hon på toan och spyr upp allt, som bulimi, bara att hon äter väldigt lite också.

Om det fortsätter såhär orkar jag faktiskt inte med henne längre, vi säger åt henne att åtminstone ta ett knäckebröd men det kommer alltid en bortförklaring.

När hon skadar sig själv så förstör det både för henne själv och även för hennes omgivning. Jag ska faktiskt gå till en vuxen och berätta allt!

Aja, tack för mig

Anonym