Kämpa mot ätstörningarna!

Hej, jag är en tjej på 13 år. Jag har länge slarvat med maten och har inte mått fåligt av det. Min mamma har sagt till mig o till och med tvingat mig att äta. Men jag äter fortfarande inte i skolan.

Idag hände en grej, jag skulle gå från soffan till köket. Helt plötsligt trillade jag öcer köksbänken o började skaka, typ som om jag fick nåt anfall eller nåt. Allt blev svart och jag höll på att svimma.

Mamma blev jätte orolig o sa att det berodde på att jag inte åt. Jag har inte trott på henne förren nu när det blev allvar. Jag var snurrig länge efter.  Vi har bokat tid på en vårdcentral så jag kan få hjälp. Jag har inte märkt att jag gått ner i vikt förren skolsysstern sa att vi måste göra en vikt kontroll.

Mamma säger att min rumpa har försvunnit och mina armar blivigt konstigt smala. Jag gick efter hela grejen o tittade i speglen, jag insåg att jag har gått ner rejält i vikt!

Jag har nu bestämt att kämpa emot! Att börja äta mer! Jag vill inte ha anorexia, men det är dit jag är på väg. Är inte stolt över detta men vill att fler som har eller är på väg att få anorexia, ska kämpa emot!

Du kommer må mycket bättre, orka mer, o kunna koncentrera dig i skolan. Det bli mycket skillnad! Kämpa på!

Anonym