Ätstörningen har blivit min diet

Hellu!

Jag tänkte berätta om mitt liv och min ätstörning som jag har haft i 2,5 år nu ... jag mår bra nu kan jag meddela men jag har fortfarande kämpigt. Jag har mått extremt mycket sämre och är väldigt glad för mina framsteg.

Dock så känner jag mig konstig. Jag vet inte om någon kan relatera till det jag skriver men för mig så har jag på nåt sett inbillat mig att jag är fri från min ätstörning men jag har på nått sett fått min ätstörning att bli min "diet" eller vad man ska kalla det.

Jag mår bra psykiskt, jag är glad, har många vänner och jag gör mycket. Jag klarar mig även väldigt bra i skolan men jag sitter fortfarande och funderar på om jag ska äta en viss grej eller skippa det.

I don't know ... men jag hoppas i framtiden att alla tankar om hinder vart gällande mat ska försvinna och att jag får vara helt friiiiii!!!!

Till alla er som har det jobbigt... ni är SÅ vackra och SÅ fantastiska!! Även fast det är jobbigt just nu så kan ni lugna er med vetskapen om att det kommer bli bättre i framtiden. Mat är bra, INTE dåligt!!

Kolla på dina händer... se vilka fantastiska händer du har och föreställ dig hur mycket bra dom kan göra nu och ska göra i framtiden så tar vara på er själva och glöm aldrig, du är värdig. Du är underbar och helt unik. Du förtjänar lycka. Du förtjänar kärlek. Och du förtjänar mat så du orkar med allt bra du gör och ska göra!!

Styrkakramar, från mig <3

Anonym