Varför är allt så bråttom?

Jag har tänkt på en sak. Jag vill inte vara som alla andra. Jag vill inte gå på en massa fester och dricka och bli full. Jag förstår bara inte meningen i det? Det känns bara som att det inte är min grej, men jag vill ju träffa nya vänner och ha kul ihop och allt sådant men jag tycker att man ska kunna bli accepterad för den man är även om man inte vill dricka och ha sex varje helg.

Skulle hellre vilja träffa nya personer på mer normala tillfällen och sedan se vad det leder till, om jag skulle vilja ha ett förhållande skulle jag inte vilja ha det som en engångsgrej, isåfall något mera seriöst där det känns rätt istället. Men det klart att man kanske inte träffar rätta personerna på en gång, men det är ju upp till en själv hur man tycker att man vill ha det, alla är väl olika.

Förstår bara inte varför allting är så bråttom när man är så ung och jag känner bara att alkohol och sex kan vänta tills det är rätt tillfälle istället. Men jag känner bara att jag borde väl också förtjäna vänner och kärlek för det? Vad har jag gjort för nått som inte är bra nog? Är det så att om man inte dricker och festar så får man vara ensam?

Tjej, 15