Om jag bara inte hade blivit så full!

Jag har enda sen jag börjat gymnasiet varit småkär i en tjej i klassen. Inte vem som helst utan typ den snyggaste på skolan (och jag, typ under medel på skolan). I hela 1an hade hon pojkvän. Trots det skrev vi ändå ganska ofta hon och jag. Det hände faktiskt en gång att vi snackade "live" på snapchat. Typ direkt efter att den uppdateringen kom.

Hon berättade flera gånger för mig om hennes små problem och bråk med hennes dåvarande pojkvän. Varför snackade hon med mig om det här? Jag började redan känna där att hon litade på mig och att vi kunde bli bra kompisar och kanske mer.

På sommarlovet mellan 1an och 2an gör dom slut. Jag tänkte att det här är min chans att stöta lite. Under sommarlovet snackade vi inte speciellt mycket, det började sen när skolan startade.

Jag och hon snapade mycket med varandra och väldigt ofta. Även nu snackade vi "live" på snapchat och ibland också face time. Hon berättade ibland små hemligheter för mig. Vilket fick mig att tänka "hon litar på mig och kanske till och med börjar gilla mig". Hon gav också vissa signaler till mig som fick mig att känna att "hon gillar nog mig". Jag gillade henne också, det måste jag säga. Ibland snackade vi länge och kunde även snacka ibland när jag samtidigt snackade skype med killkompisar. Det var då som jag insåg att nu kan jag satsa. Jag hade inte riktigt insett hur mycket jag gillade henne tills mina killkompisar sa att vi hade aldrig snackat så länge om det inte skulle bli nåt.

Det jobbiga med att "vara kär" i en tjej från samma klass är att du träffar henne varje dag och vet vilka hon varit med innan och vilka som är intresserade. Vi hade också problem att snacka när vi var i skolan. Vi snackade nästan bara på telefon.

Sen hände en sak som verkligen inte fick hända. Vi hade klassfest. Jag hade världens läge att satsa på henne och snacka med henne. För att ha något att göra så körde vi pandoras ask, som på paradise hotel. Där fick hon en fråga om hon var sugen på mig. Hon svarade "ja". Jag blev skitglad. En tjejkompis till henne ifrån klassen sa till mig under kvällen att jag skulle haffa henne men inte vara för på, vilket hon visste att jag hade vart med en tidigare tjej. Nej nej, svarade jag och var skitglad.

Ett problem bara. Jag blev så jävla full. Kommer knappt ihåg nåt. Mina klasskamrater berättade att jag spydde flera gånger och var dryg mot tjejen jag gillade. Jag hade flera gånger sagt hur mycket jag gillade henne och hade tjatat under hela kvällen. Jag skämdes och skäms otroligt mycket för det som hände. Jag har bett om ursäkt till tjejen och hon har svarat "det är lugnt".

Jag tror verkligen inte att det är "lugnt". För efter festen svarar hon inte på mina snaps lika ofta, hon dissar i skolan och hon skrev till mig att vi bara ska vara vänner när jag skrev "vill inte förstöra nåt, ber om ursäkt, men jag gillar verkligen dig". Mitt självförtroende hos tjejer var på noll innan jag började snacka med henne, efter ett tag var det rätt bra och nu åkte det helt plötsligt ner på minus.

Gjorde jag fel som trodde att hon gillade mig? Eller gjorde jag nåt konstigt efter festen? Jag vet inte...

I alla fall, ge fan i alkohol när ni är i närheten av en tjej/kille ni verkligen gillar!

DIF